Individuele coaching

Het optimaliseren van jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Mijn 1:1 individuele coaching gericht op vitaliteit concentreert zich op het optimaliseren van jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn. Deze vorm van coaching streeft ernaar om een gebalanceerd en gezond leven te bevorderen door te focussen op aspecten zoals voeding, lichaamsbeweging, stressmanagement, slaapkwaliteit en algemeen welzijn.

We evalueren je levensstijl, stellen realistische doelen en ontwikkelen nieuw gedrag welke past bij jouw behoeften en doelstellingen. Ons doel is om duurzame veranderingen te bewerkstelligen die leiden tot een hogere levenskwaliteit en een betere algehele gezondheid van jouzelf. Bekijk hier het voorbeeld traject van Sanne

Hoe doen we dat? Door middel van mijn bewezen succesvolle Reverse-methode. We kijken allereerst naar wat er ten grondslag ligt aan het huidige probleem. Werken aan de kern, werken aan jouw kern. Wat zijn je gedachten? Wat vind je van jezelf? Wie ben jij? En bovenal: waarom doe je wat je doet? Terug naar de basis. En vanuit die basis breiden we uit en bouwen we op. Een probleem kan pas worden opgelost als de kern van het probleem achterhaald is. Eerst achteruit (reverse) en daarna vooruit!

  • We starten met een vrijblijvend intakegesprek waarin ik je graag beter wil leren kennen en ga inzoomen op je hulpvraag. We analyseren je huidige (leef)gewoontes en komen samen tot een gedegen plan wat bij jou past.
  • Indien gewenst bepalen we je startpunt door een uitgebreide lichaamsmeting en verrichten we enkele medische checkups om te kijken naar je huidige gezondheid (denk aan de hoogte van je bloeddruk, cholesterolmeting en bloedglucosewaarden)
  • We plannen 5 x een 1:1 inzichtsessie van 45 minuten. Inhoud van deze inzicht/coaching zal door mij op maat worden opgemaakt.
  • Je krijgt van mij een voedingsadvies op maat om in de basis te kunnen starten met het maken van bewuste keuzes, als fundament en als inspiratiebron.
  • Tijdens de loopduur van ons totale plan ben ik voor je bereikbaar via whatsapp. Ik vind het belangrijk om aangesloten te blijven na iedere intensieve coaching om te kunnen ondersteunen of bijsturen waar nodig.

Wellicht heb je het al gelezen maar veel zorgverzekeraars bieden een vergoeding voor mijn dienstverlening. Kijk voor meer informatie hierover bij mijn FAQ.

Meld je aan!

Jij gaat afvallen! Samen met mij ga jij 100% resultaat behalen. Ik heb al 127 dames met succes mogen begeleiden naar hun streefgewicht. Laat je gegevens hieronder achter en ik stuur je gratis meer informatie toe. Of lees hier alvast meer over mijn aanpak!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recepten, tips & meer

Contact

+31 (0)6 50 80 50 96

De juiste aanpak voor jou!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Befoodiful
Hallo,

Heb je vragen over een van mijn workshops of mijn individuele coaching? Aarzel niet en stel gerust je vraag!