1:1 begeleiding

Op weg naar de Beste Versie van Jezelf!

Heb jij wel eens echt liefdevol naar jezelf gekeken? Jezelf afgevraagd waarom je de dagelijkse dingen doet zoals je ze altijd doet? Waarom het je bijvoorbeeld niet is gelukt om een leefstijl aangenomen te hebben die past binnen jouw leefsituatie? Waarom je nog steeds met een negatieve blik naar jezelf in de spiegel kijkt? Of waarom het je niet lukt om authentiek te zijn en je eigen grenzen te bewaken? Samen met mij word jij de Beste Versie Van Jezelf!

Ik kijk niet alleen naar de symptomen die benoemd worden, maar ga samen met jou op zoek naar de oorzaken van de disbalans en je begeleiden om hier verandering in te brengen. Jij staat centraal op alle fronten.

Daarom besteed ik als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach aandacht aan de volgende gebieden en kijk of er verbanden liggen tussen:

  • fysiek: hoe is je gewicht, beweeg je genoeg, weet je hoe je moet ontspannen?
  • sociaal- emotioneel: welke emoties spelen een rol, kun je bij anderen terecht met je emoties/gevoelens?
  • mentaal: welke gedachten helpen of belemmeren je?
  • zingeving: wat vind jij belangrijk in je leven, waar word jij blij van?
  • pro-activiteit: welke acties heb je verricht, hoe actief ga je zelf aan de slag om verandering te bewerkstelligen?

Wees welkom in mijn praktijk óf online!

Wat gaan we doen?

  • We beginnen met een uitgebreid intakegesprek en analyseren je huidige leefgewoontes om te onderzoeken of en hoe hier veranderingen in aangebracht kunnen worden om energieker te worden.
  • We bepalen je startpunt, indien gewenst, d.m.v. een uitgebreide lichaamsmeting
  • Je krijgt van mij een voedzaam voedingsadvies op maat (in de voedingsapp waarin je advies wordt weergegeven in ontbijt – lunch – diner en tussendoortjes of doormiddel van een voedingsadvies-lijst, de keuze is aan jou) als fundament en als inspiratiebron
  • We plannen minimaal 4 intensieve 1:1 inzichtsessies van 45-60 minuten zodat jij na een periode van enkele maanden staat waar je wil staan met de regie over je eigen leven. Beeld je eens in hoe fijn dat is.. Velen zijn je al voor gegaan met onwijs positieve resultaten.
  • Tussen onze intensieve momenten door ben ik bereikbaar voor je via whatsapp. Ik vind het belangrijk om aangesloten te blijven in je proces en ben er dan ook als jouw persoonlijke coach.

Zoals je hebt kunnen lezen bieden veel zorgverzekeraars een vergoeding voor mijn dienstverlening. Kijk voor het totale overzicht op mijn FAQ-pagina.

Ben jij al op weg naar de Beste Versie Van Jezelf, heb je iets minder intensieve coaching nodig? Klik dan hier om meer te weten te komen over mijn 1:1 begeleiding Basis.

Meld je aan!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

+31 (0)6 50 80 50 96

De juiste aanpak voor jou!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Befoodiful
Hallo,

Ik ben Tamara van Geene. ​Met veel kennis, kunde en enthousiasme begeleid ik jou naar je nieuwe IK!

Heb je vragen? Aarzel niet om mij een bericht te sturen.