Uurtje Vitaal

Gericht werken aan het verbeteren van de algehele welzijn.

Een uur vitaliteitscoaching is een waardevolle gelegenheid om gericht te werken aan het verbeteren van je algehele welzijn. Tijdens deze sessie zal ik 1:1 met je werknemer aan de slag gaan om inzichten te verkrijgen in zijn/haar huidige levensstijl, identificeren we uitdagingen en bepalen we koers om concrete stappen te zetten naar een gezonder en gebalanceerder leven. Voor jou als werkgever een mooi ‘cadeautje’ voor je werknemer en je investeert in de individuele gezondheid van je werknemer. Een Uurtje Vitaal zorgt voor een blije & vitale werknemer en daardoor minder uitval op de werkvloer!

Gedurende dit uur luister ik naar de specifieke behoeften, doelen en eventuele obstakels die men ervaart op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Door middel van het gesprek, vragen te stellen en mogelijk zelfs oefeningen te verrichten, zal ik de werknemer helpen om bewustwording te vergroten rondom aspecten zoals voeding, beweging, stressniveaus en slaappatronen.

Vitaliteitscoaching biedt praktische strategieën en advies op maat om gezondere gewoontes te ontwikkelen die passen bij een fitte levensstijl en doelstellingen. Dit kan variëren van het opstellen van een haalbaar bewegingsplan, het verkennen van gezondere voedingskeuzes tot het aanleren van stressverlichtingstechnieken die bijdragen aan een verbeterde levenskwaliteit. In één uur kun je waardevolle inzichten verkrijgen en concrete stappen zetten richting een vitaler leven. Dé kans om in jezelf te investeren en te werken aan een gezondere versie van jezelf, met begeleiding die je ondersteunt op weg naar een meer gebalanceerd en energiek bestaan.

Vraag meer informatie aan

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recepten, tips & meer

Contact

+31 (0)6 50 80 50 96

De juiste aanpak voor jou!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Befoodiful
Hallo,

Heb je vragen over een van mijn workshops of mijn individuele coaching? Aarzel niet en stel gerust je vraag!