Periodiek Medisch Onderzoek

Laat mij de gezondheid van je werknemers onder de loep nemen.

Een hoge bloeddruk, diabetes, te hoog cholesterol.. het sluipt erin. Vaak merk je er niets van, tot het te laat is. Met een Preventief Medisch Onderzoek neem je de gezondheid van je medewerkers onder de loep. Mijn medische achtergrond als doktersassistente en mijn immense kennis op het gebied van vitaliteit maken mij dé expert op het gebied van PMO. Zo’n onderzoek vindt plaats op locatie van jouw organisatie. Zie het als een investering in de gezondheid van je medewerkers.

Simpel gezegd is een Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) een manier om vroegtijdig gezondheidsrisico’s te herkennen. Door middel van de analyse op locatie wordt de gezondheid van de medewerkers onderzocht via een vragenlijst, diverse testen, analyse en een adviesgesprek. Na uitvoering van alle onderzoeken volgt voor jou als werkgever een adviesrapport op maat.

Als bij het onderzoek (kleine) afwijkingen aan het licht komen, krijg je advies om er tijdig iets aan te doen. Zo voorkom je veel leed in de toekomst. Maar ook bij klachten als vermoeidheid, weinig energie, lusteloosheid volgt een persoonlijk advies.

In een basis PMO wordt fysiek onderzocht:

  • Lichaamssamenstelling en BMI/buikomvang
  • Bloeddruk
  • Cholesterol (gunstig/ongunstig en verhouding)
  • Bloedglucose
  • Visus/ogentest (leesafstand veraf en beeldschermtest)
  • Handknijpkrachtmeting (perifere spierfunctie)

Daarnaast heeft iedere medewerker een persoonlijke vragenlijst ingevuld, toegespitst op thema’s die voor jouw organisatie van belang zijn om de algemene gesteldheid in kaart te brengen (denk hieraan aan herstelbehoefte, beeldschermwerk, voeding – en beweegpatroon). Meer behoefte aan een uitgebreid PMO? Ik geef je graag een vrijblijvend en gericht advies.

Goed om te weten: volgens de Arbowet (artikel 18) ben je als werkgever verplicht om periodiek een PMO aan te bieden aan je werknemers. De werknemer mag dan zelf bepalen of hij/zij wel of geen gebruik maakt van dit aanbod.

Vraag meer informatie aan

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recepten, tips & meer

Contact

+31 (0)6 50 80 50 96

De juiste aanpak voor jou!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Befoodiful
Hallo,

Heb je vragen over een van mijn workshops of mijn individuele coaching? Aarzel niet en stel gerust je vraag!