Inspirerende workshop

Keuze uit diverse workshops

Van een workshop Stressmanagement tot aan Grip op je (eet)gedrag. Of juist een workshop gericht op Vitaliteit van vrouwen in de overgang? Alles is mogelijk. Twijfel je welke inspirerende workshop het beste aansluit bij jouw team? Ik geef je graag een vrijblijvend advies op maat.

Een workshop gericht op grip en kennis met betrekking tot voeding en gedrag. Ben jij je bewust van wat je eet én hoe je eet? Denk jij je relatie met voeding onder controle te hebben maar zijn er onderliggende factoren die ervoor zorgen dat je daadwerkelijke voedingspatroon anders is dan je denkt? Reken voor eens en altijd af met ongewenste patronen en gedrag. Mijn workshop geeft je inzicht en bewustwording. Is leven op sla en water echt nodig om fit te zijn? Na deze workshop weet men triggers met invloed op een ongezonde leefstijl te herkennen en hiermee om te gaan en is de basiskennis voor een gezond voedingspatroon en energiek leven aanwezig.

Stress (in welke vorm dan ook): we krijgen er allemaal mee te maken. Soms bewust en soms onbewust. Maar hoe vind je je weg in disbalans? Tijdens deze workshop bespreken we wat stress is, leren we stressoren herkennen en krijgt men praktische tips & oefening mee om mindful te leven en van stress topprioriteit te maken. We bespreken de gezondheidsrisico’s en gaan oefenen met de kracht van een gezonde mindset. Reken af met stressgerelateerde klachten op de werkvloer!

Anno 2024 zijn er rond de 1,3 miljoen vrouwen in Nederland in de overgang. Opvliegers, nachtelijk zweten, slaapstoornissen. Allemaal vervelende klachten die een vrouw in de overgang kan hebben. De overgang heeft zo ook zijn weerslag op de werkvloer. Hoe fijn is het als men weet hier mee om te gaan én bovenal handige tips en kennis meekrijgt om overgangsklachten te kunnen beperken. Denk hierbij aan voeding die bijdraagt aan het verminderen van klachten, hormonale beïnvloeding maar ook een stukje zingeving en acceptatie. Na deze leuke en vooral herkenbare (voor vrouwen in de overgang ;)) workshop kan men met gerichte tricks aan de slag!

Je bent wat je denkt.. Makkelijk toch? De praktijk wijst uit dat het onder controle krijgen van je brein en de daarbij behorende gedachten een vak apart is. 850.000 Nederlanders lijden aan een vorm van depressie. In veel gevallen ontstaat deze door eigen gedachten die in een neerwaartse spiraal zijn beland want in het ontwikkelen van zo’n gedachtepatroon is ons brein meester! Men is in staat dit te verhullen voor de buitenwereld maar uitval op de werkvloer is een gevaar wat hierdoor op de loer ligt. Stuur voor de bocht en ga voor een brein in balans. Tijdens deze 2 uur durende feel-good workshop gaan we aan het stuur van ons eigen hoofd staan en vliegen we naar verschillende bestemmingen in ons hoofd met als doel een herprogrammering naar een gezond en fit brein. Want het is echt zo: je bent wat je denkt!

Vraag meer informatie aan

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recepten, tips & meer

Contact

+31 (0)6 50 80 50 96

De juiste aanpak voor jou!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Befoodiful
Hallo,

Heb je vragen over een van mijn workshops of mijn individuele coaching? Aarzel niet en stel gerust je vraag!