1:1 vitaliteitscoaching

Door psychosociale ziektes zoals stress en burn-out is goede begeleiding steeds belangrijker. Daarnaast liggen zaken zoals diabetes en overgewicht steeds meer op de loer. Om medewerkers hier goed in te kunnen begeleiden is mijn inzet als vitaliteitscoach een goede investering. Deze vorm van 1:1 coaching draagt namelijk bij aan een duurzame inzetbaarheid van het eigen personeel.

Ik richt mijzelf op de vitaliteit van de medewerker, en dat in de breedste zin van het woord. Naast fysieke vitaliteit houd ik me ook bezig met de mentale, sociaal/emotionele en spirituele vitaliteit. Mijn werkwijze gaat terug naar de basis: een luisterend oor en toepasbaar/laagdrempelig advies door middel van 1:1 coaching.

Voordat de interventie plaatsvindt, beantwoordt men een vragenlijst waarin wordt toegespitst op voeding, beweging, bewustzijn, werk & privé, zingeving, stress, slaap en ontspanning. Die vragenlijst is als het ware de 0-meting en een mooi startpunt met als doel om een optimale balans te vinden tussen alle stromingen binnen de vitaliteit van de medewerker. Na de eerste interventie kan opnieuw een moment gepland worden (bijvoorbeeld na 6 maanden) om op die manier de betrokkenheid van – en naar medewerker toe te vergroten.

Jouw medewerkers weer Bevlogen Vitaal? Maak eens een vrijblijvende afspraak met mij om te kijken hoe ik hierin een rol kan spelen.

 

Neem contact met me op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

+31 (0)6 50 80 50 96

De juiste aanpak voor jou!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Befoodiful
Hallo,

Ik ben Tamara van Geene. ​Met veel kennis, kunde en enthousiasme begeleid ik jou naar je nieuwe IK!

Heb je vragen? Aarzel niet om mij een bericht te sturen.