Vitaliteitscoaching

Door psychosociale ziektes zoals stress en burn-out is goede begeleiding vanuit jou als werkgever steeds belangrijker. Daarnaast liggen zaken zoals diabetes en overgewicht steeds meer op de loer. Om medewerkers hier goed in te kunnen begeleiden is mijn inzet als vitaliteitscoach een goede investering. Vitaliteitscoaching draagt namelijk bewezen bij aan een duurzame inzetbaarheid van het eigen personeel.

Ik richt mijzelf op de vitaliteit van de medewerker, en dat in de breedste zin van het woord. Naast fysieke vitaliteit houd ik me ook bezig met de mentale, sociaal/emotionele vitaliteit maar ook zingeving en bewustwording is hierin een belangrijke pijler. Dit doe ik op diverse manieren. Maar wist je dat ik ook workshops geef aan small groups op het gebied van vitaliteit (denk aan stressreductie, het lezen van etiketten of mindset)? Daarnaast fungeer ik ook als gastspreker.

Interesse gewekt? Neem dan contact met me op en we plannen een afspraak in. Tot snel!

 

Neem contact met me op!

Jij gaat afvallen! Samen met mij ga jij 100% resultaat behalen. Ik heb al 127 dames met succes mogen begeleiden naar hun streefgewicht. Laat je gegevens hieronder achter en ik stuur je gratis meer informatie toe. Of lees hier alvast meer over mijn aanpak!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

+31 (0)6 50 80 50 96

De juiste aanpak voor jou!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Befoodiful
Hallo,

Heb je vragen over een van mijn workshops of mijn individuele coaching? Aarzel niet en stel gerust je vraag!