1:1 begeleiding basis

Op weg naar de Beste Versie Van Jezelf!

Ben jij al op weg naar de Beste Versie Van Jezelf en heb je iets minder intensieve begeleiding daarbij nodig? Dan is mijn 1:1 begeleiding Basis de juiste keuze!

Ik verwelkom je heel graag in mijn praktijk óf online.

Wat gaan we doen?

  • We beginnen met een uitgebreid intakegesprek en analyseren je huidige leef – en eetgewoontes om te onderzoeken of en hoe hier veranderingen in aangebracht kunnen worden om energieker te worden.
  • We bepalen je startpunt, indien gewenst, d.m.v. een uitgebreide lichaamsmeting
  • Je krijgt van mij een voedingsadvies op maat (in de voedingsapp waarin je advies wordt weergegeven in ontbijt – lunch – diner en tussendoortjes of doormiddel van een voedingsadvies-lijst, de keuze is aan jou) als fundament en als inspiratiebron
  • We plannen 2 intensieve 1:1 inzichtsessies van 45-60 minuten zodat jij na een periode van enkele maanden staat waar je wil staan met de regie over je eigen leven. Beeld je eens in hoe fijn dat is.. Velen zijn je al voor gegaan met onwijs positieve resultaten.
  • Tussen onze intensieve momenten door ben ik bereikbaar voor je via whatsapp. Ik vind het belangrijk om aangesloten te blijven in je proces en ben er dan ook als jouw persoonlijke coach.

Zoals je hebt kunnen lezen bieden veel zorgverzekeraars een vergoeding voor mijn dienstverlening. Kijk voor het totale overzicht op mijn FAQ-pagina.

Meld je aan!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

+31 (0)6 50 80 50 96

De juiste aanpak voor jou!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Befoodiful
Hallo,

Ik ben Tamara van Geene. ​Met veel kennis, kunde en enthousiasme begeleid ik jou naar je nieuwe IK!

Heb je vragen? Aarzel niet om mij een bericht te sturen.