Dienstverlening op maat

Waar heb jij behoefte aan? Dat is voor mij het uitgangspunt. Wil je je huidige leef – en eetpatroon door mij laten analyseren, weten wat voedzame keuzes zijn of wat te eten met gewichtsverlies als doel? Alles is mogelijk. Vanaf € 49 heb je al een fijn en interactief voedingsadvies om mee aan de slag te gaan. Aarzel niet en geef bij me aan waar jij de focus op wilt hebben. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wat bij jou past.

Meld je aan!

Jij gaat afvallen! Samen met mij ga jij 100% resultaat behalen. Ik heb al 127 dames met succes mogen begeleiden naar hun streefgewicht. Laat je gegevens hieronder achter en ik stuur je gratis meer informatie toe. Of lees hier alvast meer over mijn aanpak!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

+31 (0)6 50 80 50 96

De juiste aanpak voor jou!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Befoodiful
Hallo,

Heb je vragen over een van mijn workshops of mijn individuele coaching? Aarzel niet en stel gerust je vraag!